LED - Valohoito


Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, jolla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.

Mitä hyötyä hoidosta on?

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteuttavat ihoa, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Mitä hoito sisältää?

Dermalux on rentouttava, kivuton hoitokokemus, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. Voit hengittää hetken samalla kun ihosi vastaanottaa energisoivaa valoa, joka edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa ihoärsytystä ja palauttaa ihon heleyden. Hoito kestää enimmillään puoli tuntia ja sen jälkeen olet heti valmis lähtöön-ei punoitusta eikä toipumisaikaa!

CodePen - Footer Light