Kasvohoidot


Nano- ja mikroneulaus kasvohoidot

Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisujen kanssa. 108 silikonista harjamaista kartioita parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%. Kokonaisvaltainen, ihoa vaurioittamaton hoito tuo välitöntä hehkua ja optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa.

Mikroneulat ja transdermaaliset liuokset tuovat iholle kollageeni-induktioterapiaa, eli stimuloivat uutta kollageenia ihon nuorentamiseen ja rakenteen parantamiseen. 12 ruostumattomasta teräksestä valmistettua mikroneulaa voidaan säätää eri ihosyvyksiin.

Hoidon kesto 90min

Neostrata Delux kasvohoito

Täydellinen kasvohoito ikääntyvälle iholle! Syväkosteuttava, ihoa kirkastava ja kiinteyttävä kasvohoito. Hoidossa käytetään aha ja pha happoa mitkä uudistaa, hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa. Täydellinen kasvohoitopaketti mihin sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, aha happo ihotyypin mukaan, kulmien siistiminen, led valo, kasvolymfa, silmänympärysnaamio, kultanaamio ja niska-hartia hieronta.

Hoidon kesto 90min

Neostrata lyhyt kasvohoito

Tehokas happokuorinta eri iho ongelmien hoidossa. Yhdellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Happokuorinta sopii kaikille ihotyypeille. Arville, pigmenttimuutoksille, ruusufinnille, tulehtuneelle iholle ja ihon kiinteytykseen. Hoitoa suositellaan sarjana jos ihossa on arpia tai pigmenttimuutoksia. 

Hoidon kesto 60min

Neostrata retinol kuorinta

Retinal kuoria ihon pinnan, häivyttää pinta juonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea ja kiinteyttää ihoa. Sopii myös ihon pigmenttimuutosten tasoittamiseen. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana. Iho alkaa kuoriutumaan noin neljän päivän jälkeen hoidosta. Iho palautuu hoidon jälkeen täysin viikon kuluttua minkä jälkeen ihon sävy on tasaisempi ja pinta sileämpi.

Hoidon kesto 30min

Timanttihionta

Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille. Timanttihionta poistaa iholta hellävaraisesti kuolleen ihosolun ja pinnalliset epäpuhtaudet. Hoito kirkastaa ihoa välittömästi ja tasoittaa ihon pintaa. Timanttihionnan ansiosta saadaan kaikki tuotteet imeytymään ihoon syvemmälle ja tehokkaammin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kulmien siistimisen, ihotyypin mukaisen seerumin, naamio ja niska-hartia hieronnan

Iho on hoidon jälkeen tasainen, pehmeä ja kuulas

Hoidon kesto 75min

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus sopii epäpuhtaalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti. Ultraäänen avulla saadaan epäpuhtaudet nousemaan ihon pinnalle. Ultraäänen jälkeen suositeltavaa myös mekaaninen puhdistus.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinta, uä, mekaanista tarvittaessa, kulmien siistimisen, ihoa rauhoittavan seerumin, naamion ja niska-hartia hieronnan

Led valohoito lisämaksusta

Hoidon kesto 75min

Ihotyypin mukainen kasvohoito

Peruskasvohoito ilman laitteita. Hoidon voi tehdä joko kosteuttavan tai puhdistavan. Nopea apu kuivalle-, epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ihotyypin mukaisen seerumin, naamion ja niska-hartia hieronnan

Hoidon kesto 60min

Zoner kasvohoito

Uusi tehokas anti-age kasvohoito sisältää 3 vaihetta ihon kiinteytykseen: radiolift+biostimcell+mesporaatio. Mielyttävä ja kivuton hoito heleyttää ja stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa pitkäkestoisesti.

Radiolift- radiofrekvenssi täyttää ja liftaa ihoa välittömästi, stimuloi omaa kollageenituotantoa ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan

Biostimcell- valobiostimulaatio madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa.

Mesoporaatio- aktiiviaineiden tehokas imeytys elektroporaation avulla syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä verrattuna perinteiseen neulamesoterapiaan.

Zoner kasvohoito on mielyttävä ja hellä, mutta tehokas hoito ikääntyvälle iholle. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, ei toipumisaikaa

Hoidon kesto 90min

Beauty Garden kasvohoito

 - Anna puutarhan tulla ihollesi!

Ihana ja ainutlaatuinen kasvohoito!

Beauty Garden -tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa, jotka viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa Ranskassa. Sadon kypsyttyä kukat ja vihannekset kerätään käsin: kukista saadaan maseroimalla uutettua kukan oma öljy, jolloin saadaan luomuöljyä. Vihanneksista puolestaan tehdään luomumehua, jota käytetään kosmetiikkatuotteissa vaikuttavana ainesosana. Päävaikuttavien ainesosien pitoisuus kaikissa tuotteissa on 20 % ja ne ovat laadukkaita sekä hellävaraisia iholle - turhia täyteaineita ei ole käytetty!

Tiesitkö, että Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuotteissaan kurpitsaa vaikuttavana aineena!

Beauty Garden -tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia. Tuotteille on myönnetty useita, merkityksellisiä sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatin korkein taso, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden.

Hoidon kesto 60min

PH-Formula ihon pinnoitushoito

Kyseessä on uuden sukupolven farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jossa yhdistellään kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Verrattuna perinteisiin kemiallisiin happo kuorintoihin, pHformulan pinnoitus prosessien tavoite on keskittyä ihon pintasolukon aggressiivisen poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Uniikit ja innovatiiviset pinnoitus prosessit uudistavat soluja tehokkaasti rakentaen iholle uuden, toimivan pinnan, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia sekä aknea ja herkkyyttä sekä punoitusta. Pinnoitus käsittelyt ovat nopeita toteuttaa ja tarjoavat maksimaalisia tuloksia ilman toipumisaikaa tai iho traumaa.

Hoidon voi ottaa sarjana jos on jokin tietty ongelma ihossa, hoito otetaan 6 kerran sarjana. Sarjahoidossa tehdään 30min hoitoja. Hoidon voi ottaa myös yksittäisenä hoitona jolloin hoitoon kuuluu myös lymfa, Led valohoito ja niska-hartia hieronta.

Hoidon kesto 30, 60, 90min

V-carbon liftaava tehohoito

Kyseessä on ensimmäinen antiage-kuorinta Italiasta, joka sisältää aktiivihiiltä. Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvi hiiltä, happoja ja antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottava Gabellinaa.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai esim. 3 hoidon sarjana 15 päivän välein.

Hoito vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä, tiivistää laajentuneita huokosia, vähentää aknea, arpeumia ja aknen jälkeisiä värimuutoksia, poistaa kuollutta solukkoa ihon pintakerroksista, stimuloi kollageenin kasvua, parantaa ihotekstuuria, puhdistaa ihohuokosia mustapäiltä ja valkopäiltä, kohottava vaikutus

Hoidon kesto 30min

V-Metall kasvohoito

Todella tehokas juhla hoito tai loistava hoito heille ketkä haluavat nopeaa ihon freesausta. Hoidon jälkeen on edustuskunnossa välittömästi.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille ihoille. Voi tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona.

V-Metall hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä timantteja, hopeaa ja platinaa. Kallisarvoiset ainesosat kohottavat ja kirkastavat ihoa. Lisäksi etanauute ja lämpö reseptoreita stimuloiva molekyyli antavat iholle ylivoimaista happea, pehmeyttä ja detox-vaikutuksen.

Hoidon kesto 30, 75min

CodePen - Footer Light